Plan een belafspraak
Review: Becoming a Wildflower - transformatieprogramma - Wildflower Academy
17474
post-template-default,single,single-post,postid-17474,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-template-full-width,elementor-kit-25,elementor-page elementor-page-17474,elementor-page-16964

Review: Becoming a Wildflower – transformatieprogramma

Review-kirsten

Ik krijg hele mooie reviews binnen. Onderstaande is van Kirsten. Zij heeft het Becoming a Wildflower Coach traject gevolgd. Dit is vergelijk met het Transformatie programma maar dan 1-op-1.

Wat vind je van Rianne als transformatie coach?

Rianne is een heel fijne coach die alles heel rustig en heel duidelijk weet uit te leggen. Zij kan heel goed door dingen heen prikken en weet precies waar de pijnpunten liggen. 
Zij is echt een vertrouwenspersoon en alles wat je verteld is 100% veilig bij haar. Ze kan heel erg goed relativeren met alles wat je haar verteld en is dan ook een ster in het uitvogelen waar een bepaald gevoel vandaan komt. 

 

Wat is het resultaat van de Becoming a Wildflower Coach traject?  Waar sta je nu t.o.v. van toen je begon?

Toen ik begon met het traject zat ik thuis met een burn out en was ik mezelf helemaal kwijt. Ik kon niet bij mijn gevoel komen en wist ook niet hoe ik hieruit moest komen. Trauma’s uit het verleden waren niet verwerkt en die kwamen er allemaal tegelijkertijd uit. Door alles wat gebeurd was in mijn leven, zette ik mijzelf op de allerlaatste plaats en kon ik ook niet loyaal zijn aan de persoon die ik hoorde te zijn. Dat ik ertoe doe en dat ikzelf het allerbelangrijkste ben in mijn leven.  
Tevens was de cirkel van invloed een eye opener voor mij, ik maakte mij altijd extreem druk over dingen die niet gingen zoals het hoorde te gaan naar mijn idee en kon dat ook niet loslaten. Ik droeg de wereld op mijn schouders, terwijl niemand daar ooit om had gevraagd.
Door echt een stap terug te doen en alles los te laten door middel van de oefeningen die wij hebben gedaan, lukte het weer om het geluk te zien in de kleine dingen en ben ik van mezelf gaan houden. 
Tegenwoordig durf ik nee te zeggen, voel ik mezelf zeker en weet ik dat ik ertoe doe. Ik durf bij mezelf te blijven en ik pas mezelf niet meer aan als een kameleon en zie ik dingen veel meer in perspectief. 
Als ik ergens tegen aan loop dan weet ik nu hoe ik er mee om moet gaan en volg ik ten alle tijden mijn intuïtie.  

 

Wat is het grootste verschil geweest?

Ik ben erachter gekomen dat ik hoog sensitief ben, dat was echt een openbaring. Door goede oefeningen te doen zowel thuis als bij de paarden, krijg je handreikingen hoe je hier mee om kan gaan. Dit heeft mij ontzettend geholpen en ik kan dan nu veel beter omgaan met spanningen op bijv. het werk. 

 

Wat hebben de paarden hierin voor je gebracht?

De paarden hebben mij ontzettend veel geleerd, zij zijn een ware spiegel voor jouw gevoelens en zullen er door er gewoon te zijn, je heel duidelijk maken wat wel en niet goed is door te reageren op jouw eigen gevoelens.
Als je je openstelt, dan leren zij je heel veel. Het is zo bijzonder om dit mee te maken, elke sessie weten zij je een openbaring te geven door middel van de oefeningen die je samen met Rianne doet.
Soms denk je: er gebeurt echt precies niets en dan ineens op het allerlaatste moment, dan komt daar ineens dat bijzondere moment en heb je weer voedsel om na te denken. 

 

Wat zou je zeggen om Rianne aan te bevelen?

Ga zo door, bijzondere vrouw! Je bent echt een topper die iedereen ontzettend om hun gemak weet te stellen en goede vragen durft te stellen. Of dit nou met een 1 op 1 sessie is of een groepssessie, je weet bij iedereen de juiste benadering te vinden.

 

 

About me

I am Rianne and love wildflowers for their “breakthrough forces”. My intention is that conscious sensitive ambitious woman deeply heal their relationship they have with themselves by feeling their body again and gently dare to act in alignment. 

When they can fully trust their inner compass it is guiding them freely and wildly to live their courageous path. They dare to live their own deepest values. 

After all, aren’t we supposed to celebrating life, enjoy our senses and pleasure? Fully love and being in awe of each moment?

Recente artikelen