Plan een belafspraak
Meet Marly & raak betoverd door haar sessie met de helende paarden - Wildflower Academy
17555
post-template-default,single,single-post,postid-17555,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-template-full-width,elementor-kit-25,elementor-page elementor-page-17555,elementor-page-16964

Meet Marly & raak betoverd door haar sessie met de helende paarden

We doen een geleide meditatie in de bak tussen de paarden. Marly is 34 weken zwanger en heeft haar ogen dicht. De paarden staan rustig op grote afstand tot Marly te eten.

In de meditatie – om te landen op de plek en in haar lichaam – vraag ik haar één hand op haar hart te leggen en één op haar buik.

 

Het móment dat ik haar vraag contact te maken met de baby in haar buik komt direct één van de paarden op haar aflopen. Hoe is het mogelijk? Vester – de mooie zwarte ruin – legt zijn neus op haar buik. Precies waar haar kindje in haar buik veilig groeit. Ze legt haar hand op zijn neus en durft verder te zakken in de meditatie met inmiddels 2 paarden om haar heen…

 

Marly is zwanger van haar tweede kindje. En met haar peuter die ze er nu bij heeft, geeft ze aan dat ze nog weinig contact heeft gemaakt met de baby in haar buik.

 

Ze vertelt dat ze opziet tegen het eerste jaar. De eerste periode van haar eerste kindje vond ze naast mooi ook ontzettend zwaar en veelal ook eenzaam.

Haar vriendinnen hebben (nog) geen kinderen en ze mist diepe verbinding onderling. Ook mist ze soms gewoon haar oude onbezorgde leven als vrouw voordat ze kinderen kreeg.

 

Deze sessie met de paarden is voor haar helend geeft ze aan. Ze had nog niet eerder gehoord van een “zwanger sessie met de paarden”, maar nu al zo ontzettend waardevol vindt ze. Eindelijk echt even stil staan bij wat deze gigantische overgang(en) met haar doen. Opnieuw de transitie van Vrouw naar Moeder. Door in de natuur te staan tussen de paarden die veel rust uitstralen, ervaart ze sinds een lange tijd ook weer echte innerlijke rust. Ook lukt het haar nu gemakkelijk contact te maken met haar kindje.

 

Haar blik en lichaamshouding zijn totaal veranderd ten opzichte van hoe ze binnen kwam en nadat ze het eerste contact had gelegd met de paarden. Haar lichaam voelt eindelijk ontspannen en ook heeft ze eindelijk even geen harde buiken. Wat een verademing. Tranen rollen over haar wangen.

 

Vanaf hier kunnen we veel verschillende kanten op. Maar eigenlijk geven de paarden altijd precies aan wat er nodig is in het moment. Voor Marly is dat een opstelling met haar persoonlijke thema’s waar de paarden extra input op geven, waardoor zij zich nog meer kan openen en intuïtief kan voelen wat juist is voor haar in deze en komende fase. 


Lees meer over waarom paarden jou kunnen helpen van de transitie van vrouw naar moeder?

About me

I am Rianne and love wildflowers for their “breakthrough forces”. My intention is that conscious sensitive ambitious woman deeply heal their relationship they have with themselves by feeling their body again and gently dare to act in alignment. 

When they can fully trust their inner compass it is guiding them freely and wildly to live their courageous path. They dare to live their own deepest values. 

After all, aren’t we supposed to celebrating life, enjoy our senses and pleasure? Fully love and being in awe of each moment?

Recente artikelen