Plan een belafspraak
Transformatie - Wildflower Academy
17391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17391,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25

Leven en ondernemen vanuit jouw innerlijke kracht

Heb jij al van alles geprobeerd maar nog niet het gewenste resultaat bereikt? Ben jij open-minded en vind jij een holistische benadering belangrijk? Wil jij meer zelfliefde, oude patronen en gedrag doorbreken, je mindset en bewust-zijn onder de loep nemen? Volledig gaan staan voor jouw verhaal? Oude wonden en eventuele trauma’s op een zachte verdiepende manier helen? Wil jij uit je hoofd, in je lijf, leven vanuit je hart en womb? Zoek je iemand en eens een andere methode om de verbinding met jezelf en de ander op te zoeken? Kijk eens tussen onderstaande mogelijkheden wat het beste bij je past of bel om samen jou sessie te co-creëren.

 

Dit is voor de echte wild souls die voelen dat ze klaar zijn uit te breken!

Wildfloweracademy-Silver stories photography-by martine van der Moolen-1504

Choose What Helps Your Heart Bloom and Your Womb Flower

Momenteel staan er de volgende transformatie programma’s en sessies live:

  • 1:1 (HSP/HSS, ADHD) Wild Woman coach & transformatie traject van 4-6 maanden – 1 plek beschikbaar
  • 1-op-1 sessie met de helende paarden van 1,5-4 uur
  • 1:1 Rebozo sluitingsritueel – 1 plek per maand
  • Online Trauma Informed Manifestation Sessie 1 uur
  • Online Somatic Trauma Release Sessie (Inner child healing) 1-2 uur
  • Akeshic records Reading

Prijs: is een range waarin jij mag kiezen hoeveel je eraan uitgeeft.

Wil jij heel graag een keer de kracht van de intuïtieve paarden ervaren of heb jij een specifieke hulpvraag t.a.v. business coaching, zwangerschap, moederschap (matrescence), reis richting zwanger worden, trauma verwerken? Neem dan vrijblijvend contact op om samen te kijken wat er specifiek voor jou past.