Plan een belafspraak
Rebozo Sluitingsritueel met Healing Horses sessie - Wildflower Academy
17473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17473,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25,elementor-page elementor-page-17473

Rebozo Sluitingsritueel met Healing Horses sessie

REBOZO SLUITINGSRITUEEL:

JE ENERGIE WEER TERUG IN JOUW CENTRUM

Locatie: The Flower of Life: Groenekan, Utrecht
Let op: Er is maar 1 plek per maand beschikbaar voor een Transformerende Persoonlijke Rebozo Sluitingsritueel met een Horse Healing Coach sessie (uniek in Nederland!)

2 jaar geleden kreeg ik mijn Sluitingsritueel van Duncan en wow…
zoiets had ik nog nooit ervaren…

Je krijgt een kind. En hoppa 3-6 maanden later ga je weer aan het werk. In Nederland racen we weer door alsof er niets aan de hand is. De meeste aandacht gaan naar de kindjes en hun ontwikkeling. Maar ondertussen ben jij compleet veranderd:

 

❤️ Lichamelijk
🧡 Emotioneel
💜 Mentaal
💛 Spiritueel

 

In Nederland zijn we niet gewend stil te staan bij de overgang van vrouw naar (opnieuw) moeder met behulp van rituelen. Echter is dit in heel veel andere landen een gewoonte.

 

4-5 𝙪𝙪𝙧 𝙙𝙪𝙧𝙚𝙣𝙙 𝙧𝙞𝙩𝙪𝙚𝙚𝙡
Het Rebozo Sluitingsritueel is een 4 tot 5 uur durend ritueel wat oorspronkelijk uit Mexico komt.

 

𝙙𝙚 𝙩𝙧𝙖𝙣𝙨𝙞𝙩𝙞𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙫𝙧𝙤𝙪𝙬 𝙣𝙖𝙖𝙧 (𝙤𝙥𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬) 𝙢𝙤𝙚𝙙𝙚𝙧
Tijdens dit ritueel staan we bewust stil bij hoe de overgang voor jou is: Van vrouw naar (opnieuw) moeder. Er is ruimte om terug te kijken op de:

✨ Zwangerschap
✨ Geboorte
✨ Eerste periode of zelfs de jaren daarna

Dit is zo ontzettend transformerend voor jou als vrouw en diep helend!

Meer weten? Plan een gratis call in

Na de zwangerschap en geboorte, je eigen centrum weer bewonen

 

Als zwangere en moeder sta je compleet open. Dit is bedoeld om er te zijn voor onze kindjes. Maar na de geboorte is het belangrijk de energie weer bij jouzelf terug te krijgen. De sluiting met de doeken helpt je om zelf weer helemaal je eigen centrum te bewonen.

 

Degene die de sluiting hebben ontvangen gaven aan daarna een enorme krachtenveld en energie weer in hunzelf te voelen. Ook gaven ze aan zich meer gefocust, rustiger, liefdevoller en vrouwelijker te voelen.

 

𝙝𝙤𝙚 𝙯𝙞𝙚𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙚𝙧𝙪𝙞𝙩?

 • We ontvangen jou en jouw partner bij jouw persoonlijke altaar
 • Je ontvangt een Healing sessie met de paarden waar er ruimte is bewust te worden, te delen en te voelen
 • Een kruidenbad om los te laten aan het water
 • Vier-handen goddelijke massage
 • Sluitingsritueel van +- 75 minuten

Tussendoor bijzondere meditaties om echt te verbinden met jouw intentie, jouw baarmoeder en de vrouwen die ons voor gingen en na ons zullen komen.

Yes! Ik wil hier meer over weten en plan een call met je in!

Ervaringen van deelnemers

Investering 

De prijs voor deze magische transformatie van jou als moeder waarin je in een liefdevolle warme bedding helemaal in de watten wordt gelegd inclusief helende coach sessie met de paarden is 450,- excl. BTW.

Dit is voor jou én je partner die jij kiest en meeneemt.

Voor deze prijs krijg je:

 • Healing Coaching Sessie met de paarden van 1 uur
 • Kruiden voetenbad
 • Vierhanden massage
 • Watermeditatie
 • Baarmoeder meditatie
 • Kruiden
 • Rebozo sluitingsritueel
 • Hapjes, drankjes, biologische plantbased soep
 • Foto’s en filmpjes achteraf
 • Coachcall achteraf

Het is een 4-5 uur durende sessie samen met jouw partner wie jij meeneemt. Dit kan je partner, vriendin, moeder of andere dierbare zijn. Het is dus echt een beleving en verbinding ook voor jullie samen.

Wie is jouw spaceholder?

Meer dan 3 jaar geleden ben ik moeder geworden. Dat was op het moment dat het verlangen in mij groeide om samen met mijn partner een kindje te verwelkomen in ons leven. Ik had alleen helaas geen cyclus… Vanaf daar ben ik door allerlei rollercoasters heen gegaan. Ik ben een wens mama geweest, daarna een heel bewust zwangere en goed voorbereidende vrouw op de eerste geboorte van mijn zoontje, maar oh wat liep dat anders…

En toen kreeg ik de trein van het krijgen van een eerste kindje over mij heen. Een kraamtijd die niet makkelijk was. Toch al weer gauw aan het werk door oude patronen… Daarna ontpopte zoontje-lief zich tot een ware huilbaby. Wat traumatisch was dat! En daarboven op kreeg ik 18 maanden later mijn tweede zoontje… Dit keer nog bewuster en door nóg veel voorbereiding kreeg ik de orgastische bevalling waar ik zo naar verlangde. Maar jemig wat is dit een tijd geweest…

Dit keer nam ik meer de tijd om te zakken in het moederschap. Intens te genieten van dit kleine mannetje. Maar ook te strugglen door de tijdsverdeling van mijn sensitieve eerste zoontje die veel vraagt. Veel doen om te zorgen dat we allemaal goed in ons vel zetten. En toen kwamen er toch weer de postpartum gevoelens; maar wie ben ik nou eigenlijk? Hoe wil ik mijn tijd indelen? Wat doet dit eigenlijk allemaal met mij? Ik gebruikte de overgang van vrouw naar moeder om opnieuw geboorte te geven aan mijzelf en mijn creatiekracht. Naast mijn twee zoontjes was ook een “kaart” geboren die ik aanreik in dit transformerende Retreat. Een kaart die jouw helpt te navigeren in het landschap dat Matrescence heet. Een van de grootste levenstransities (Rite of Passage) waar je, je als vrouw in kan begeven.

Hier is ruimte voor al jouw gevoelens, trauma’s, maar ook ruimte om af te dalen in het vraagstuk; wie ben jij nou eigenlijk en wat zijn jouw verlangens? En hoe geef je daar geboorte aan? Wees welkom mooie vrouw. Ik en de paarden zien jou. Nu is het tijd voor jou. Door te investeren in jezelf geef je het mooiste kado aan je kinderen.

Ja, ik gun mezelf en mijn partner deze transformatie!