Plan een belafspraak
Innerlijke verbindingsreis – E-course - Wildflower Academy
16310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16310,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25

Innerlijke verbindingsreis – E-course

5 Daagse Innerlijke Verbindingsreis – Online course

Kom in diepe verbinding met jezelf, leer de ‘fratsen’ van de mind herkennen die dit weerhoudt en krijg krachtige tools voor meer zelfvertrouwen en (zelf)liefde.

NU VOOR € 27,- i.p.v €47,-

Geldig t/m 15 februari 2021 (Prijzen zijn excl. btw)

Ja, ik wil op innerlijke reis!

LEVEN VANUIT JOUW INNERLIJKE KERN

GA MEE OP DE ONLINE 5-DAAGSE INNERLIJKE REIS NAAR DE VOLGENDE PLEK IN JOUW LEVEN!

 

 • Merk je dat wat andere mensen over je kunnen denken of wat “de maatschappij vindt”, je bezighoudt?
 • Ben jij vaak kritisch op jezelf?
 • Herken jij de zinnen: “Dit zou ik toch moeten kunnen/weten/doen?” en “Als ik iets voor de eerste doe – wil ik het meteen goed doen!”
 • Ben jij veelal gericht op het einddoel en vind je het moeilijk om te ontspannen en te vertrouwen op het proces?
 • Ervaar jij dat je soms als een kameleon door het leven gaat? Je pikt snel emoties en gevoelens op van anderen en ondervindt hier last van.

 

Dan is de “5 daagse online e-course (lifetime access)” waarin je een verdiepende innerlijke verbindingsreis maakt om dichter bij jezelf te komen echt wat voor jou!

 

 

Ja! Ik wil meer verbinding!

Grow untamed!
met de online 5-daagse innerlijke verbindingsreis

In deze kortstondige verbindingsreis zorg ik ervoor dat jij allereerst meer bewustwording creëert om vanuit je kracht te kunnen groeien.

Door middel van 5 krachtige en effectieve tools op het gebied van je Mind, Heart, Body, Emotions en Soul bied ik jou meer verbinding met je innerlijke zelf. Deze tools hebben zowel mij als mijn coachees handvatten gegeven om te staan waar we nu staan. Vanuit meer verbinding en met meer liefde en compassie voor onszelf.

 

Als je deze tools dagelijks toepast hebben ze een transformerend effect om jou dichter tot jezelf te brengen.

 

Ja! Ik wacht niet langer op mijn groei!

Wat ga je doen tijdens deze unieke reis? 

Heb je de “5 daagse online innerlijke verbindingsreis” aangeschaft? Gefeliciteerd! Hiermee maak jij een duidelijke keuze voor meer bewustzijn, groei en zelfliefde.

 

Je ontvangt direct per e-mail 5 dagen lang een waardevolle training en practice in je inbox plus jouw persoonlijke werkboek. Met uitleg en bewezen theorie sta je dagelijks stil bij 1 van de 5 innerlijke verbindingsfundamenten om een diepe verbinding te maken met jezelf.

 

Wat komt er aan bod? Op basis van onze bewezen C.O.M.P.A.S.S. Methode gaan we aan de slag met:

 • Dag 1: MIND – Wie is “Mr. Mind” en hoe laat je zijn fratsen los? Een belangrijke dag en start, want “The body (of vervang het met ‘ik’) achieves what the mind believes!”
 • Dag 2: HEART – Hoe leef je vanuit je hart? Hoe breng jij meer ‘hart’ in jouw leven?
 • Dag 3: EMOTIONS – Die gekke emoties; welke functie hebben ze precies en hoe kan dit jou helpen?
 • Dag 4: BODY – Je leert de taal van jouw lichaam en je leert hiernaar te luisteren en te handelen door het beter te begrijpen
 • Dag 5: SOUL – Diepe innerlijke verbinding maken vanuit jouw essentie – wat wil je écht?

BONUS!

Ontvang direct na aanschaffing van de online course onze bonus online verbindingsguide! Deze bomvolle informatieve herkenningsguide geeft antwoord op de vraag: Waarom is het zo makkelijk uit verbinding te raken? En daarmee moeilijk om in verbinding te blijven? Deze guide geeft al onwijs veel rust en duidelijkheid over waarom je nu staat waar je staat en dat, dat helemaal oké is.

 

JA IK WIL OP INNERLIJKE VERBINDINGSREIS!

Wat gaat het je opleveren?

Door middel van deze online Verbindingsreis ga jij stappen zetten en bewustwording creëren om het volgende te bereiken:

 • Meer durven uiten wat op je hart ligt, ongeacht de omstandigheden of bij wie
 • Je richt je meer op het positieve in je leven
 • Je gaat je lichaam echt leren voelen en belangrijke signalen sneller opmerken
 • Rust in je hoofd creëren en leven vanuit ontspanning
 • Je leert (meer) los te laten en te vertrouwen op het proces
 • Je creëert meer bewustwording van jouw patronen
 • Je leert wat de functies zijn van jouw gevoelens en emoties
 • Je leert te mediteren
 • Authentieke keuzes maken vanuit je hart
 • Dromen, doelen, wensen, diepe verlangens weer opgraven of weten welke stappen je moet zetten om dichter bij je doel te komen

 

Ik laat deze kans niet schieten en ga de uitdaging aan!

Jouw Investering

Maak een keuze wat bij jou past

Optie 1:

BLOOM FOR YOURSELF FIRST​
(Lifetime access)

Met deze variant heb je alle tools in huis om een nieuwe practice voor jezelf te ontwikkelen, dieper in verbinding te komen met jezelf en meer zelfliefde te gaan ervaren.

 

Jij bent een type die het fijn vindt om het aangedragen te krijgen en daarna geheel zelf ermee aan de slag te gaan. TOPPER! GA ERVOOR!

 

Stuur je huiswerk in voor een extra stok achter de deur. En als je dat doet – wat ik ontzettend tof vind – word je beloond voor je inzet en maak je kans om een gratis ticket te winnen voor de one day Time to Bloom Retreat!

 

Prijs: Regular: € 47,-
NU! Actieprijs € 27,-
(Prijs excl. BTW)

KOOP NU!

Optie 2:

VIP-PAKKET: LET’S BLOOM TOGETHER​ (Online Lifetime access)

Met deze variant geef je, jezelf het mooiste kado dat jij jezelf kan geven. Met deze variant ga je eerst zelf aan de slag met de online e-course en daarna samen met mij en de paarden komen we in 1 sessie van gemiddeld 3,5 uur tot de kern (locatie: Groenekan, bij Utrecht).

 

Je stuurt je huiswerk in, waar je feedback van mij op krijgt en vervolgens ga je een hele diepe innerlijke ervarende sessie met mij en de paarden doen van 3,5 uur om écht tot jouw kern te komen. Hierna hebben we nog 1 of 2 coach calls ter extra verdieping en handvatten voor de toekomst.

 

Totaalprijs: € 277,- in plaats € 424,-
(incl. 1-op-1 deepdive VIP sessie met mij en de paarden)

 

Omdat ik het tof vind dat jij in één keer hiervoor durft te kiezen ontvang je van mij de sessie voor € 250,- in plaats van € 397,- Dat is een korting van € 147,- !
(Prijzen excl. BTW)

KOOP NU!

Ervaringen van anderen

Waarom paarden?!

Door middel van oefeningen en opdrachten, ga je met de paarden aan de slag en komt er naar boven wat er op dat moment naar boven moet komen. Je hóeft dus niet specifiek een hulpvraag te hebben… Na jarenlange coaching met paarden kan ik zeggen dat dat dit intens bijzonder en goed wordt ontvangen én ook als zeer effectief wordt ervaren.

 

Het bijzondere aan het werken met de paarden is dat ze je echt weer laten voelen. In 1 sessie leer je alweer om in verbinding te staan met je gevoel, je emoties, je lichaam, je purpose. En dus minder vanuit je hoofd die meer gericht is op de beren op de weg, ramp denken, angst, vergelijken, fouten, kritisch zijn etc.

Samen met de paarden gaan we stukjes “helen”, waar mag milder naar gekeken worden? Waar mag meer bewustwording voor komen? Maar ook gaan we helderheid en simpelheid verschaffen.

 

Hoe helpen de paarden hierbij? De paarden gaan niet ‘aan’ als wij niet tot de kern samen komen. Gegarandeerd komen we in 1 sessie al tot de kern. Pas wanneer jij de verbinding voelt met jezelf, sta jij in verbinding met de paarden en zij in verbinding met jou.

Paarden zijn goud eerlijk, enorm sensitief, in het hier-en-nu, intuïtief, kuddedieren en vluchtdieren wat ze extra gevoelig maakt, oordeelloos, spiegelend en echte trouwe leermeesters die enorm vergevingsgezind zijn.

 

Mocht je het spannend vinden, angst hebben, een traumatische ervaring hebben gehad dan zou ik zeggen; kom dan juist! Ik heb al zoveel mensen mogen begeleiden die dit tegen mij zeiden en allemaal zeiden ze aan het einde; “Wauw, ik ben over mijn angst heen. Die overwinning alleen al is zo ontzettend bevrijdend en richtinggevend aan een toekomst van groei.

Ja ik wil deze bijzondere ervaring meemaken!

Waarom ik jou het beste op weg kan helpen

Jarenlang was ik zoekende naar wat ik echt leuk vond. Hoewel ik de meest leuke functies heb bekleed (Manager binnen BNN-VARA, consultant binnen Deloitte, Manager bij JINC) voelde ik vooral veel “nee’s”. Als ik er nu op terugkijk is het vooral een zoektocht naar mijzelf geweest. Naar wie ik diep van binnen ben.

Hoewel ik me wel degelijk bewust was van mijn eigen keuzes voel ik mij nu compleet anders, veel bewuster. Ik leef op mijn eigen leefregels, ik weet wie ik ben en wat ik leuk vind en hoe ik keuzes van binnenuit moet maken. Ik voel: “Als ik adem, ben ik al genoeg”.

 

Mijn innerlijke reis begon met het aanpakken van lichamelijke klachten: prikkelbare darm, voorstadium van baarmoederhalskanker, een gebroken rug. Ik ben me gaan verdiepen in orthomoleculaire voeding en veganisme. Ik ben meer gaan sporten en begon op de Zuid-as meer voor mijzelf op te komen. Vaker thuis werken, doen wat goed is voor mij.

In deze reis kwam ik erachter hoeveel impact onze mind heeft en ben mij verder gaan verdiepen in mindset en ons brein. Van daaruit kwam ik op diepgaande gedragsverandering, coaching met paarden, opleiding tot HSP coach, zelf-compassie, heart intelligence, etc. en ben ik het echt gaan doorleven.

Van “Work hard, play hard” naar “whole-hearted leven”

 

Van carrière tijger in het corporate leven, waar ik een masker droeg en alleen maar hard en streng voor mijzelf kon zijn. Naar het opzetten van mijn eigen onderneming waarin ik liefdevol met mijzelf en anderen omga. Waarin ik kan sporten, er voor mijn gezin kan zijn en met mijn paard door het bos kan crossen. Geen ‘balans’, maar integratie met wie ik diep van binnen ben.

 

Ik help jou graag deze duurzame omslag te maken met mijn kennis, tools en ervaring. Ik weet hoe het is en met prikkelende vragen bij de zoektocht naar jezelf wat je zou kunnen helpen.

JA, IK MELD MIJ AAN VOOR DE 5 DAAGSE ONLINE TRAINING

You belong somewhere, you feel free, you belong among all the wildflower

– Author Here