Plan een belafspraak
Wildflower Academy: Chasing Growth - Coaching & Masterclasses
16635
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16635,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25,elementor-page elementor-page-16635

BRINGING YOU THE GIFT OF AWARENESS TO (RE)CONNECT WITH YOURSELF AND OTHERS

Because we believe that conscious individuals, teams and organisations can transform the world in a meaningful and necessary way.

 

Ben jij de werkgever van de toekomst? Geloof jij – net als wij – dat échte connectie met elkaar alleen kan ontstaan als je eerst échte verbinding hebt met jezelf?

 

Wij zijn overtuigd dat medewerkers die in verbinding staan met zichzelf meer empowered zijn. Ieders unieke krachten komen volledig tot uiting. Connectie met elkaar wordt versterkt en krachtiger. Dit resulteert in duurzame groei, organisatiesucces, medewerkerstevredenheid, geluk en gezondheid.

 

Wij helpen bij de ontwikkeling van authentieke leiders die zichzelf en anderen inspireren om meer te LEREN, DOEN, WORDEN en DROMEN.

Wil jij ook deze self-empowered wild flowers aan je organisatie verbinden?

WAT WIJ VOOR JULLIE KUNNEN BETEKENEN

Wij maken bewust, creëren verbinding en transformeren individuen en teams tot een samenhangend sterk geheel.

De beleving is rijk, vernieuwend, uitdagend en FUN. Onze paarden collega’s geven het een extra dimensie die niet in woorden, quotes of video’s te vatten zijn.

Dit aanbod is zowel voor organisaties, professionals als ondernemers.

INGREDIËNTEN OM TE BLOEIEN EN TE GROEIEN

Connect with your true self

Bewustzijn van jouw gedachtes, gewoontes en gevoelens als basis voor jouw eigen succes

Connect with others

Luisteren en authentiek en empathisch met de ander verbinden om samen meer te bereiken

Together truly interconnected

Veilige groepsdynamiek, kwetsbaarheid omarmen en shared purpose voor gezamenlijk succes

Like wildflowers; You must allow yourself to grow in all the places
people thought you never would.

MEET WILD FLOWER ACADEMY

Met een achtergrond in behavioral change consultancy, business strategy en management posities, stelt Rianne en haar collega’s teams en organisaties in staat een open-minded cultuur te omarmen door onderlinge verbinding te creëren en herstellen.

 

Innerlijke belevingswerelden openen, een verhoogd bewustzijn creëren, kwetsbare onderwerpen bespreekbaar maken en een groei mindset omarmen zijn favoriete onderwerpen van Wild Flower om organisaties te inspireren een meer positieve, energieke, oprechte en gezondere werkomgeving mogelijk te maken.

 

Wij combineren onze kennis van gedragsverandering, (groei) mindset, gewoontes en patronen, orthomoleculaire voeding, natural horsemanship en equine assisted learning met inzichten uit de positieve psychologie, filosofie, gedrags- en neurowetenschap. Wij bieden niets dat we zelf niet grondig hebben getest, doorleefd of ervaren.

 

De beleving is extra verrijkend doordat wij onze paarden collega’s in de natuur in kunnen zetten om learning by doing mogelijk te maken. We geloven dat dit de beste manier is om een verschil te maken in het leven van werknemers en een positieve impact te hebben in organisaties en de samenleving.

 

 

“Wild flowers best stay wild.”

WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN

TROTS DAT WIJ SAMENWERKEN MET

LET’S CONNECT!