Plan een belafspraak
Coachingssessies - Wildflower Academy
16571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16571,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25

Coaching

Heb jij al van alles geprobeerd maar nog niet het gewenste resultaat bereikt? Ben jij open-minded en vind jij een holistische benadering belangrijk? Wil jij meer zelfliefde, oude patronen en gedrag doorbreken, je mindset en bewust-zijn onder de loep nemen? Volledig gaan staan voor jouw verhaal? Oude wonden en eventuele trauma’s op een zachte verdiepende manier helen? Wil jij uit je hoofd, in je lijf, leven vanuit je hart en womb? Zoek je iemand en eens een andere methode om de verbinding met jezelf en de ander op te zoeken? Alles is oké, volgens mij ben je precies waar je moet zijn… Kijk eens tussen onderstaande mogelijkheden wat het beste bij je past.

Wildfloweracademy-Silver stories photography-by martine van der Moolen-1504

Choose what helps your heart bloom

 • Plan een belafspraak in voor de mogelijkheden!

Deepdive V.I.P. 1-on-1 Retreat

Een magische diep verbindende reis om in 1 sessie direct (!) tot jouw kern te komen. Laat je meevoeren in de rustgevende en stralende natuur. Laat je begeleiden door mij en de intuïtieve kracht van de paarden. Doorbreek belemmerende patronen en gedrag die jou nu weerhouden om met een rustige mind een innerlijk diep tevreden leven te leiden waarin je volledig je authentieke zelf mag zijn. Waarin liefde op 1 staat, maar ook jouw doelen achterna durft te gaan.

Voor wie

 • Wil je simpelweg eens ervaren wat de intuïtieve kracht van de kudde met jou doet? Hoe de paarden en jij reageren? Benieuwd wat jij nu mag zien en leren?
 • Ben jij benieuwd of het 3 of 6 maanden “Becoming a Wildflower Coach Traject” wat voor jou is en wil je eerst een proeven aan deze manier van werken?
 • Heb je een specifieke “korte” hulpvraag of wil je iets onderzoeken, misschien wel binnen je onderneming?
 • Wil je weten waar je nu staat en vind je het fijn om je pad eens onder de loep te leggen en nieuwe inzichten te verkrijgen?
 • Wil jij een duidelijke keuze voor zelfliefde maken? Jezelf eens in de watten leggen en patronen onderzoeken?
 • Altijd al eens een (familie)opstelling willen doen met de paarden?
 • Ondernemers, managers, professionals, mama’s, papa’s. Kortom, iedereen die open-minded én echt hungry voor change is 😊

What’s included

 • Call vooraf om jouw wensen en doelen te bespreken
 • Test, pre-work en vragenlijst vooraf – deze geven al enorm veel inzicht
 • Deepdive Retreat sessie in de natuur met de paarden van +/- 3,5 uur
 • Biologische healthy hapjes, drankjes, materiaal etc.
 • Meditatie of visualisatie die aan bod komen krijg je mee als audiofile
 • Huiswerk oefeningen om je persoonlijke groei te bekrachtigen
 • Coach call van +/- 1,5 uur achteraf
 • Foto’s en filmpjes van de sessie voor een blijvende herinnering
 • Eventueel tijdens de sessie een privé Masterclass in “Mindset”, “Verbindend communiceren”, “Bewustwording”, “HSP-technieken”, of een ander belangrijk thema in zelfontwikkeling die aan bod komt

Ervaringen van anderen

Saskia Wijsman
Ik heb zoveel meer zachtheid voor mezelf…
Oh jeetje ik heb zoveel meer zachtheid voor mezelf sinds gister! Het deed me denken aan dit experiment met planten en het is me ineens zo duidelijk. Dat ik tegen mezelf doe zoals de bullied plant. En dan snap ik ook wel dat ik zo weinig vertrouwen en zin heb. Dus ik ga het even helemaal anders doen ❤️.

De coaching sessie die ik had met Rianne en het paard Nemo hebben me een enorm inzicht gegeven. In de interactie met het paard en de begeleiding van Rianne werd een patroon van mij ineens zo duidelijk gespiegeld. Het werd ineens - pijnlijk - duidelijk hoe ik tegen mezelf praat. Waar ik dacht dat ik zelfliefde inmiddels wel onder de knie had, bleek ik heel onaardig en demotiverend tegen mezelf. Waardoor ik ook ineens begreep waarom ik voor m’n gevoel stil stond en mezelf had vastgezet. Als je het zo duidelijk ziet, kun je niet meer terug. Na de sessie is dit geshift en ging de creatie bij mij weer stromen. Ik ben enorm in beweging en heel excited voor wat er komen gaat! De begeleiding van Rianne is met heel veel liefde, kalmte en wijsheid. Ik vond het heel bijzonder en leerzaam hoe ze theorie wist te koppelen aan gedrag dat zichtbaar werd. Het was echt heel bijzonder en raad het iedereen enorm aan!

Ondernemer & Seksuoloog

Jouw investering in jezelf

 • € 397,- (excl. btw)
 • Let op; Maart – voor mijn verlof – laatste 3 plekken!

Boek jij meteen jouw Deepdive sessie? Dan krijg je de online Verbindingsreis t.w.v. € 47,- cadeau!

IMG_6813

Duo Deepdive Retreat

Jij en jouw partner vinden een diepgaande verbinding met elkaar enorm belangrijk. Jullie willen meer over elkaar leren. Jullie zijn benieuwd hoe je de ander het beste kunt ondersteunen om samen het mooiste ervan te maken. Jullie willen elkaar begrijpen en zijn benieuwd in jullie relatiedynamiek onderling. Waaronder de patronen en gedrag die jullie onderling naar elkaar hebben aangemeten.

In deze DUO Retreat sessie met behulp van de intuïtieve kracht van de paarden komt dit allemaal aan bod; met als hoofdvraag; wat mag er gezien en geleerd worden om samen tot een diepere verbinding te komen? Inclusief een overheerlijke biologische vegan glutenvrije lunch om alles ook rustig te laten bezinken…

Voor wie

 • Jij en je (business) partner! Kom samen tot een diepere verbinding onderling en leer nog meer over elkaar en met elkaar, deze sessie zal jullie altijd bijblijven en opent zoveel voor jullie
 • Zussen, broers, of andere familie leden – willen jullie meer inzicht in jullie dynamiek en hoe jullie meer nog meer verbinding onderling kunnen creëren?
 • Met je gezin, neem je kids mee en speel, verbind, leer en geef elkaar inzichten
 • Vrienden en vriendinnen, wat kun je nu samendoen in de lockdown? Groeien en leren!

What’s included

 • Call vooraf om jullie wensen en doelen te bespreken
 • Prework vooraf – deze geven al enorm veel inzicht
 • Deepdive Retreat sessie in de natuur met de paarden van een dagdeel (3,5 – 4 uur)
 • Biologische homemade glutenvrije vegan healthy lunch van Margot maakt ‘t
 • Biologische healthy hapjes, drankjes, materiaal etc.
 • Meditatie of visualisatie die aan bod komt krijgen jullie mee als audiofile
 • Huiswerk oefeningen om jullie groei en verbinding te bekrachtigen
 • Coach call van 1,5 uur achteraf (kan afzonderlijk van elkaar)
 • Foto’s en filmpjes van de sessie voor een blijvende herinnering
IMG_6351

Ervaringen van anderen

Onna Wisman
Werken vanuit je lichaam & gevoel
Bij aankomst op de locatie werden wij hartelijk ontvangen door Rianne. Na een korte uitleg en kennismaking met het paard werd de opdracht uitgelegd. Een opdracht die in de eerste instantie in mijn ogen makkelijk uitvoerbaar zou moeten zijn, maar (uiteraard?) toch erg tegen bleek te vallen. Het paard deed niet wat wij wilde! Op dat moment begint de sessie pas echt. Want waarom doet het paard niet wat wij willen, hoe kunnen wij beter samenwerken om de opdracht toch te voltooien, en wat is mijn aandeel in de samenwerking?
Tijdens de training was er ruim voldoende aandacht voor mijn (eigen) leerpunten. Rianne laat je met de Deepdive duo Retreat ervaren hoe het is om te werken vanuit je lichaam en gevoel, in plaats van enkel te werken vanuit je hoofd. Zij doet dit op een natuurlijke ontspannen wijze die erg prettig is, zeker wanneer de frustratie naar boven komt omdat het ‘paard niet doet wat jij wilt’. Je merkt dat zij veel kennis en ervaring heeft op het gebied van coaching. Uiteindelijk was de training een mooie mix van ontspanning, frustratie, confrontatie, en het prettige gevoel om meer als geheel te werken (lichaam én hoofd) in plaats van alleen met je hoofd bezig te zijn.
Eigenaar Onna Wisman trainingen
IMG_7637

Jullie investering in elkaar

 • € 450,- (excl. BTW) voor jullie samen

“Becoming a wildflower” Coach Traject

In deze 3 of 6 maanden unieke volledig op jouw aangepaste reis ga je écht diep tot jouw kern. Alles wat je niet meer dient gaan we aankijken. Oude overtuigingen (van anderen?), oude patronen, oude gedragingen: alles nemen we onder de loep en we plaatsen hier een nieuwe ervaring tegenover. Niet door te praten, maar door intens te voelen en te gaan doorleven. Met structurele huiswerk begeleiding en met mijn kennis als gedragsveranderaar en coach is het voor jou nu écht mogelijk om blijvende veranderingen te realiseren. We gaan onderzoeken wat nodig is voor jou om in diepe verbinding met jezelf, anderen en het grotere geheel te komen. Dit doen we met de bewezen holistische C.O.M.P.A.S.S. methode en nog vele andere tools die voor jou op maat worden aangereikt.

 

Let op; dit deep inner work programma is niet iedereen voor iedereen geschikt. Het vraagt een ijzersterke wil om te veranderen, het vraagt om je money-mindset onder de loep te nemen, het vraagt om structureel je huiswerk te doen en enorm open-minded te zijn. Ook is er vanwege de vele persoonlijke aandacht maar een beperkt aantal plekken vrij per jaar. Tot oktober 2021 is er momenteel geen plaats. Meld je nu alvast aan voor oktober/november 2021.

Voor wie

 • Sensitieve ambitieuze mannen en vrouwen die nu een duidelijke keuze maken voor meer bewustzijn, groei, verbinding, positieve mindset en zelfliefde
 • Degene die écht hungry voor change zijn in hun leven
 • Degene die niet meer als een kameleon door het leven willen gaan, maar hun eigen voice willen ontdekken en laten horen
 • Degene die HSP als kracht in plaats van last willen ervaren
 • Ondernemers, professionals, mama’s, papa’s – iedereen die de regie over hun eigen mind, body en soul willen hebben
 • Degene die openstaan voor een holistische benadering (voeding, beweging, gedrag, familie patronen: alles komt aan bod)
 • Degene die willen leven vanuit lichaam & hart in plaats van hoofd
 • Iedereen die in diepe verbinding met zichzelf, anderen en het grotere geheel willen komen
 • Iedereen die aan de slag wilt met de bewezen C.O.M.P.A.S.S. methode om te leven vanuit je innerlijke kompas
 • Voor managers en professionals is er een managerial/work variant: neem contact op voor de mogelijkheden!

Wat kun je verwachten

 • Call vooraf om elkaar te leren kennen en de wensen en behoeften te bespreken
 • Test, prework en vragenlijst vooraf – deze geven al enorm veel inzicht
 • Intake sessie + 7 sessies, laatste sessie is inclusief healthy vegan celebration lunch
 • Biologische healthy hapjes, drankjes, materiaal etc.
 • Meditaties of visualisaties die aan bod komt krijg je mee als audiofile
 • Huiswerk oefeningen om je persoonlijke groei te bekrachtigen
 • Coach calls tussen onze sessies door + spoedlijn voor eerste hulp 🙂
 • Dagelijks contact via WhatsApp voor ‘huiswerk begeleiding’ om zo een blijvende verandering te maken
 • Foto’s en filmpjes van de sessies voor een blijvende herinnering
 • Privé masterclasses in “Mindset”, “Verbindend communiceren”, Selfcare, Zelfempathie, HSP, en nog zoveel meer
 • Leer alles over jouw innerlijke kompas en leef vanuit jouw kern met behulp van de bewezen C.O.M.P.A.S.S. Methode
 • Inclusief: Gratis toegang tot de Time to Bloom One Day Retreats, online trainingen (waaronder innerlijke verbindingsreis)

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Kirsten Kleinhout
De paarden samen met Rianne geven de zelfreflectie die jij nodig hebt en waarbij jij de groei kan maken waar je naar op zoek bent
Bij Rianne ben je veilig, je kan alles vertellen en ze stelt je echt op je gemak. Door middel van een stukje theorie, oefeningen en opdrachten kom je dichter bij jezelf te staan en leer je jezelf open te stellen. De paarden helpen daarbij, simpelweg door er te zijn. Zij reageren op de gevoelens die door jou heen gaan. Dat is zo ontzettend bijzonder.
Zij weten je een spiegel voor te houden, waarin je eigenlijk altijd een antwoord krijgt. Dit is soms heel confronterend, maar oh zo nodig. Zij geven je samen met Rianne de zelfreflectie die jij nodig hebt en waarbij jij de groei kan maken waar je naar op zoek bent.
Door bepaalde gewoontes aan te pakken, merk je dat je na verloop van tijd gaat veranderen en dat je meer zelfvertrouwen krijgt, veel meer naar je gevoel gaat luisteren en bepaalde dingen een plekje te geven. Deze drie samen, zijn een gouden trio die je echt op een heel fijne, relaxte en down to earth manier coachen. Je moet dit een keer meegemaakt hebben.
Sales Manager, Mimaki

Let’s bloom together!

Let op; momenteel is het niet meer mogelijk om te starten met het 3 of 6 maanden coaching traject. Dit kan vanaf oktober 2021 weer. Geef je nu alvast op om kans te maken op dit bijzondere transformerende programma.

IMG_6337
IMG_4512

Team coaching

Wil jij met jouw team tot diepere verbinding komen…… Lees hier meer op deze aparte pagina voor alle mogelijkheden!