Plan een belafspraak
Business Retreats - Wildflower Academy
17401
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17401,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25

Business Retreats

Hét business retreat voor bedrijven en organisaties die in diepere verbinding met zichzelf, de ander en de organisatie/het team wilt komen. Dit retreat kunnen we op maat aanpassen op jullie vraagstuk. Bespreek de mogelijkheden.

square-gallery3

Authentic Leadership Business Retreat

Deze Authentic Leadership Business Retreat in de stralende natuur nabij Utrecht staat in het teken van authentiek leiderschap en krachtig ondernemen. Wat zijn nou de 3 ingrediënten die teams succesvol maken?

Van wie kunnen we dit beter leren dan van de paarden die leven in een kudde? Waar harmonie is, duidelijkheid in hiërarchie en waar leiderschap dus enorm belangrijk is. Deze Authentic Leadership Business Retreat is een bijzondere unieke proeverij om de intuïtieve kracht van de kudde eens zelf te ervaren.

Voor wie

 • Een business Retreat in het teken van Authentiek Leiderschap
 • Voor Business owners, (Project)Managers, Directors, Leidinggevenden
 • Tijd: Van 13.30 – 18.00 uur
 • Locatie: Groenekan, nabij Utrecht
 • Met behulp van de intuïtieve kracht van paarden
 • In een intieme setting

Programma

 • In deze 3,5 uur durende energieke en diepgaande sessie: Leer je welke ingrediënten belangrijk zijn voor zowel jouwzelf als jouw personeel om in verbinding te blijven
 • Leer de 3 belangrijkste pijlers kennen die succesvolle teams gemeen hebben
 • Ontdek je hoe je authentieke keuzes maakt en tegelijkertijd samenwerking en verbinding met je omgeving creëert
 • Krijg je een nieuwe focus op jezelf, je kwaliteiten en je leiderschap
 • Committeer je jezelf om een bron van inspiratie te zijn – zowel zakelijk als privé – vanuit je authentieke kern
 • Maak je een shift in mindset van niet verliezen naar samen winnen
IMG_6560

Ervaringen van anderen

Manager Deloitte
Waardevolle gesprekken die een laag dieper gaan…
Ja, ik zou deze business sessie aanraden. Met name vanwege de vorm met de paarden en het gesprek dat in de bak ontstaat. Rianne’s ondersteunende manier van faciliteren bracht ons mooie inzichten én in gesprek met elkaar. Ik vond de zachte manier waarop Rianne dit deed en ons meenam erg prettig. Mijn grootste inzicht: Dat je open & kwetsbaar opstellen (bijna) altijd werkt. Op een spontane manier ontstaan meer waardevolle gesprekken die een laag dieper gaan. Ook al ken je de groep niet (wat in deze training het geval was). Toch ontstaat er verbinding. En dat is een heel belangrijke basis om van een groep naar een team te groeien. Vooral voor bestaande groepen/teams een heel mooie vorm om met elkaar in gesprek te gaan.
Manager Yondr
Het is nog onbekend hoeveel positieve impact deze sessie heeft…
Ik raad deze business Retreat zeker aan! Het is zeer leerzaam om te zien hoe de groepsdynamiek is en ook hoe je persoonlijk reageert. Mijn grootste inzicht: Beginnen bij begin en vanuit daar starten, niet gaan rennen naar een doel, zonder erbij stil te staan. Ik zou nog aanraden om alles op LinkedIn te delen en reclame te maken. Ik denk dat het nog onbekend is hoeveel positieve impact deze sessie heeft!
Consultant Deloitte
We highly recommend the training! It is very useful to be in an out of office situation, and then make the parallel with business or your personal live. Finally something different than classroom role play.

Biggest take-aways: Be your authentic self. I learned to think about my own needs and the needs of the other person while communicating. Focus, connection, contact from within first. Describe you feeling in a difficult conversation to make a more authentic connection. Practice and don't be afraid to fail.

square-gallery1

Jouw investering

 • € 397,- (excl. BTW) per persoon of bespreek de mogelijkheden voor jouw team of organisatie