Plan een belafspraak
Één op één Coaching Programma - Wildflower Academy
16332
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16332,theme-bridge,bridge-core-2.1.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-25

1:1 COACHING PROGRAM – BECOMING A WILDFLOWER

1:1 COACHING PROGRAM – BECOMING A WILDFLOWER

VOLLEDIG JEZELF DURVEN ZIJN & ONGETEMD LEVEN & WERKEN VANUIT JOUW INNERLIJKE KRACHT

Plan nu jouw gratis kennismakingscall!

DIT IS ALLEEN VOOR DE ÉCHTE WILD WOMAN DIE NU KLAAR IS OM DOOR TE BREKEN EN VOL TE LEVEN VANUIT HAAR KRACHT!

 • Heb je regelmatig het gevoel te streng te zijn voor jezelf en moet jij veel van jezelf?
 • Je bent vaak perfectionistisch en vindt altijd dat iets beter moet. Geniet en ontspan je hierdoor minder dan je zou willen?
 • Kan jij je moeilijk afsluiten van je omgeving, waardoor je altijd veel prikkels ervaart en daardoor minder energie hebt?
 • Werk jij hard, en stel jij jezelf geregeld jezelf de vraag: “Is dit wat ik echt wil? Zit ik wel op het juiste pad?”

 

Ben jij klaar om:
 • Eindelijk écht te weten wie je bent en daar volledig voor te staan
 • Ontspanning en energie te ervaren in je lichaam en hoofd, maar ook leert hoe dit juist te managen?
 • Volledig jezelf te mogen zijn, ten alle tijden, zodat je altijd dicht bij jezelf blijft?
 • Te gaan voor wat jij diep van binnen écht wilt? Zonder je te laten weerhouden?
 • Jezelf te accepteren voor wie je werkelijk bent vanuit pure liefde voor jezelf?

Vaak kunnen we onszelf nog wel eens verliezen in onze carrière of onderneming, doordat we ons laten afleiden en sensitief zijn voor de dingen die om ons heen gebeuren. Of omdat we simpelweg te streng zijn voor onszelf. Dit is echter niet het leven dat jij wit leiden.

 

Gelukkig kan het ook anders! Jij kunt je leven, je relaties, je werk bouwen vanuit authenticiteit en een heel sterk zelfvertrouwen. Kortom; vanuit een diepe innerlijke verbinding met jezelf.

Ben jij klaar om weer in echte verbinding te komen met jezelf? Dan ben je nu precies waar je moet zijn: ga samen met mij op diepe innerlijke reis met het 1-op-1 “Becoming a Wildflower” Coaching Programma.

Plan nu jouw gratis kennismakingscall!

Becoming a wildflower

Ken je de wildflowers? De bloemen die groeien tegen de muren, tussen de stoeptegels, op stenen en kliffen? Kortom; op de moeilijkste plekken weten ze er tussendoor te breken? Soms worden ze vertrapt, niet gezien of gezien als onkruid.

 

Maar oh boy, wat zijn ze mooi als ze zichzelf zijn. Juist als ze hun kwetsbaarheden en ‘gebroken’ onderdelen gaan omarmen.

Ik geloof dat iedereen een wildflower is. In dit coaching programma zorgen we ervoor dat jij dit zo gaat ervaren en gaat leven. In je werk, in je relatie, in je familiesysteem, maar bovenal in jezelf. Durf tussen de gebaande paden uit te breken en te gaan staan voor jouw kleur!

“YOU BELONG SOMEWHERE YOU FEEL FREE, YOU BELONG AMONG THE WILDFLOWERS”

DURF VOLLEDIG TE GAAN STAAN! VOOR JEZELF​

In het Becoming a WildFlower Programma gaan wij samen aan de slag met wie jij diep van binnen bent. Je gaat jouw innerlijke kompas ontdekken en leren om echt te gaan leven vanuit je hart. Dit betekent dat je vanuit zachtheid voor jezelf met a hell of a lot zelfvertrouwen echt gaat staan voor wie je bent, wat je wilt en in pure kracht dat durft uit te spreken.

 

Het is een intensief programma van een half jaar waarin we 8 bijeenkomsten hebben, waarvan in ieder geval 5 keer met de paarden* en wekelijks contact. Daarnaast krijg je ook huiswerkopdrachten voor diepe integratie in jouw leven.

 

Samen met de paarden* gaan we in dit traject onderzoeken wat jouw verlangens zijn, wat jou weerhoudt en wat voor jou werkt om hier wel voor te gaan. Je leert dat je volledig jezelf mag zijn en ten alle tijden dicht bij jezelf te blijven. Je leert om liefdevol en zacht te zijn naar jezelf en anderen. Je levert power op de momenten dat het ertoe doet. En je leert jezelf te uiten en volledig te gaan voor wie jij bent. Daardoor kom je in diepe verbinding met jezelf en vanuit deze verbinding treed jij in nog diepere verbinding met de ander. 

WAT LEVERT HET ME ECHT OP?  

Aan het eind van het programma:

 • Weet je echt wat je wilt
 • Leef je (nog meer) vanuit jouw waarden
 • Brengt het je verder op jouw pad
 • Heb je meer vertrouwen in jezelf
 • Kan jij jezelf accepteren en ervaar je innerlijke tevredenheid
 • Ervaar jij rust in je hoofd
 • Blijf je dichter bij jezelf in (moeilijke) situaties
 • Kun je beter omgaan met (teveel) prikkels

 

En niet geheel onbelangrijk; je hebt alle tools in handen om op te pakken wanneer het weer even lastig is of wanneer je in oude patronen vervalt. We werken samen aan diepe integratie én wat werkt voor jou!

 

Wil je voelen of er een match is? Plan dan een vrijblijvende call in van 20 minuten.  

Ja dat wil ik!

Wat anderen hebben ervaren

Wat kan ik verwachten?

Samen gaan we:
 • Diepe innerlijke ervarende sessies met de paarden* doen: je komt direct tot de kern
 • Begeleide meditaties doen om diepe verbinding te maken met je hart en los te komen van je mind
 • We gaan aan de slag met lichaamsgericht werk: je gaat diep leren voelen, loslaten en helen
 • Je krijgt theoretische achtergronden – hierdoor leer en begrijp je waarom we dingen doen en waar het vandaan komt. Dit zorgt voor rust, herkenning én hierdoor is makkelijker in te zien wanneer je vastloopt en hoe het te veranderen
 • Creatief aan de slag – ja hoor met kwasten, potloden en al!

Naast de 8 bijeenkomsten (ongeveer 1 keer in de 3 weken) van 2 uur krijg je huiswerk opdrachten en hebben we contact om jouw nieuwe leefregels ook echt in de praktijk te brengen.

 

Let wel; ik neem maar een maximaal aantal coachees per jaar aan. Op dit moment heb ik nog ruimte voor 1 ambitieuze wervelwind die denkt: NU KIES IK VOOR MIJZELF EN GA IK HET ANDERS DOEN: HET IS TIJD OM MIJN PATRONEN TE DOORBREKEN!

PAARDEN?!

Door middel van oefeningen en opdrachten, ga je met de paarden aan de slag en komt er naar boven wat er op dat moment naar boven moet komen. Na jarenlange coaching met paarden kan ik zeggen dat dat dit goed wordt ontvangen én als effectief wordt ervaren.

 

Het bijzondere aan het werken met de paarden is dat ze je echt weer laten voelen. In al 1 sessie leer je weer om in verbinding te staan met je gevoel, je emoties, je lichaam, je purpose. En dus minder vanuit je hoofd die meer gericht is op beren, angst, vergelijken, etc. Samen met de paarden gaan we stukjes van jou helen, maar ook helderheid verschaffen. Hoe helpen de paarden hierbij? De paarden gaan niet ‘aan’ als wij niet tot de kern samen komen. Pas wanneer jij de verbinding voelt met jezelf, sta jij in verbinding met de paarden (of je nou wat met ze hebt of niet).

Kortom, paarden zijn goudeerlijk, komen direct tot de kern, zijn sensitief, intuitief, kuddedieren, oordeelloos, spiegel en echte leermeesters. Wil je nog nét iets meer leren over hoe het werkt en waarom? Lees dan deze samenvatting!

Ja dat wil ik!

Waarom ik jou het beste op weg kan helpen

In 2013 ben ik afgestudeerd in Bedrijfskunde aan VU Amsterdam. Ik ben meteen vanuit de schoolbanken als consultant bij een corporate gaan werken. Hoewel ik een onwijs leuke tijd heb gehad en veel heb geleerd, wist ik heel goed welke opdrachten ik niet leuk vond, maar wat het wel was?

 

Destijds kreeg ik last van prikkelbare darmsyndroom en brak ik tot overmaat van ramp ook nog mijn rug (jep.. met paarden, maar gelukkig zit je tijdens deze coaching reis niet erop ;-)) Vervolgens besloot ik naar BNN-VARA te gaan (dáár leeft het, toch?), maar merkte ik al snel toch een zelfde sfeer en miste ik echt inspiratiebronnen die mij konden inspireren. Ik miste diepgang.

 

Voor diepgang en voldoening besloot ik naar JINC (een non-profit organisatie) als manager en MT-lid te gaan, maar ook hier merkte ik dat mijn hart er niet lag. Eigenlijk volgde ik alle stappen van het plaatje ‘succes’, maar het voelde niet goed.

 

Ik besloot om het over een andere boeg te gooien. Ik ben de opleiding Orthomoleculaire Voeding gaan studeren voor mijn prikkelbare darmsyndroom. Daarna raakte ik in een stroomversnelling om alles te gaan doen wat mij leuk leek en wat ík graag zou willen.

 • Ik heb coach opleidingen gevolgd, waaronder coaching met behulp van paarden
 • Ik heb diverse natural horsemanship cursussen gevolgd – paarden leren je écht veel over jezelf!
 • Opleiding tot HSP begeleider (hoogsensitief persoon)
 • Alles geleerd over (growth) mindset en hoe ons brein werkt
 • Mij verdiept in verbindend communiceren, heart intelligence, uitstelgedrag, focus, bewustzijn, aantrekkingskracht en nog veel meer
 • Lichaamsgericht werk (je lichaam écht weer leren voelen en helen)

En toen dacht ik; fuck-it! Het is tijd om voor mijzelf te gaan!

Maar ja die angst he. Angst voor het onbekende. Angst voor geen of weinig inkomsten. Wat nou als niemand mij wilt? Of angst om uit te rusten, terwijl ik toch door moet gaan met sales? Maar ook die meningen van anderen… ik slingerde alle kanten op.

Tot ik echt in mijn eigen kracht ging staan. “Met volle angst vooruit!” was mijn credo. Wat nu getransformeerd is in “Met vol vertrouwen vooruit!”

En nu woon ik samen met mijn lieve partner in Soesterberg, met een kleine ukkepuk van 1 jaar en twee gekke katten én een paard. Mij vind je vaak terug in de Crossfit box, in het bos of in een (vegan) restaurant taart te eten en decaf te drinken!

Laat mij, de paarden, het lichaamsgericht werk, de kennis en tools in mindset, sensitiviteit, bewustzijn en nog heel veel meer jou en jouw leven transformeren! Ik kan niet wachten je te ontmoeten en je verhaal te horen.

TIME TO BLOOM, BEAUTIFUL WILDFLOWER!

Jouw Investering

 • Intake live sessie van 2 uur
 • 6 live bijeenkomsten incl. paarden coaching en opstellingen van 1,5-2 uur
 • Lichaamsgerichte sessies
 • Gratis toegang tot alle retreats, waaronder Time to Bloom, t.w.v. € 2053,-
 • Gratis toegang tot alle online cursussen, waaronder de Verbindingsreis en de Wild Flower Journey
 • Jouw persoonlijke Wildflower Journal
 • Privé binnen en buiten locatie in Groenekan, Utrecht
 • Persoonlijke begeleiding, intensief Whatsapp contact en huiswerkopdrachten – wekelijks contact
 • Persoonlijke meditaties en visualisaties om jouw doel sneller te helpen bereiken
 • Bij onverwachte obstakels heb jij mij op speed-dial: (binnen 12 uur reactie)
 • Hapjes en drankjes
 • Persoonlijk welkomstpakket met Wildflower werkboek materiaal

Jouw investering voor 6 maanden privé coaching: € 3.599,- wat € 599,83 per maand is (alle bedragen exclusief BTW). Of bespreek jouw mogelijkheden, want een Wildflower durft te vragen!

KOOP NU!

Durf jij tot jouw kern te gaan?

Wil jij onderzoeken of dit wat voor jou zou kunnen zijn of dat er misschien andere mogelijkheden voor je zijn? Bijvoorbeeld als iets in de prijs je tegenhoudt, als je wat verder weg woont, of als je eens eenmalig wilt proeven? Plan een call en we bespreken de mogelijkheden! Naast dit programma is er van alles mogelijk.

JA, IK WIL DIT!